24/7 bereikbaar 06 42 71 64 62 info@pakro.nl

Kies voor zekerheid. Maak gebruik van

hoogwaardige zinken dakgootsystemen

Voor renovatie en nieuwbouw

Alle werkzaamheden aan uw dak, gevel en wanden

 • Voor de bouw van nieuwe daken en binnenmuren

 • Verbouw of vernieuwen van daken en binnenmuren

 • Renovatie van daken en muren

 • Lood- en zink werkzaamheden

 • dak- en woning isolatie

 • gevelbekleding

 • boeibekleding

 • dakkapellen

Zinken dakgootsystemen. Kies voor kwaliteit.

HOOGWAARDIGE DAKGOOTSYSTEMEN

Met een breed assortiment aan zinken en koperen bakgoten, mastgoten en Duitse goten heeft Pakro Dakspecialist altijd de ideale dakgoot voor uw project. Welk type dakgoot u ook nodig hebt, alle modellen zijn direct uit voorraad leverbaar. Evenals de hulpstukken. Wij kunnen daarom direct aan de slag met uw opdracht.

Maatwerk oplossingen

Naast de standaard mast- en bakgoten, leveren wij ook hoogwaardig maatwerk, volledig afgestemd op uw specifieke wensen. Deze maatwerk oplossingen zijn snel leverbaar. Voor maatwerk geldt wel een iets langere levertijd dan de voorraad producten. Wij leveren uitsluitend dakgootsystemen die voorzien zijn van het KOMO-keurmerk. Het resultaat: het duurzaam en betrouwbaar afvoeren van hemelwater.

Zink

Zink is een veelzijdig en betrouwbaar metaal wat in de bouw gebruikt wordt. Het fijne van zink is dat het erg duurzaam is en het heeft een hoge herbruikbaarheid. Dat zink een ecologisch verantwoorde bouwmetaal is vinden wij belangrijk is het is  bovendien onderhoudsarm en makkelijk verwerkbaar.
Een bijkomend voordeel is het oxideren van zink. Door oxidatie vormt zich patina aan het oppervlak van het metaal. Deze doffe en kleurrijke corrosielaag zorgt niet alleen voor de karakteristieke uitstraling van zink, maar ook voor extra bestendigheid. Door de vorming van patina herstellen oppervlaktekrassen zich wat de houdbaarheid van het materiaal verhoogt. Zink is dus een uitstekende keuze voor de bekleding van dak en gevel! Dankzij de vele natuurlijke kleurvariaties is zink ook onder architecten een geliefd materiaal.

HOOGWAARDIGE HWA BUIZEN

De afkorting HWA staat voor hemelwaterafvoer. HWA buizen worden in ronde of vierkante vorm geplaatst om het hemelwater van het hoger gelegen dak naar de riolering af te voeren. Pakro Dakspecialist heeft een zeer breed assortiment aan HWA buissystemen op voorraad.  

Betrouwbaar – Onderhoudsarm – Duurzaam – Recyclebaar – Karakteristiek

Zinken dakgoten plaatsen

Zinken dakgoten

Het gebruik van zink voor dakgoten is bijna vanzelfsprekend. Wat vaak vergeten wordt is dat een goot onderhoud nodig heeft. Pakro Dakspecialist verzorgt ook het onderhoud op de goot. Het onderhoud bestaat uit het schoonvegen van de goot en controle op zwakken plekken of lekken. Eventuele gebreken worden dan direct door ons hersteld.
“Voorkomen is beter dan genezen!”

Zink is in meerdere kleuren leverbaar

Kleuroverzicht Zink

Voordelen zink

Zink is een fraai en solide bouwmateriaal wat met een levensduur van meer dan veertig jaar uitstekend toe te passen is. Gaat het om duurzaamheid, dan is zink een uitstekende oplossing. Doordat oppervlaktekrassen zich herstellen door de vorming van patina, gaan zinken onderdelen extra lang mee. Bovendien zorgt de corrosielaag voor een karakteristieke uitstraling van de zinken buis of regenpijp. Dankzij de specifieke uitstraling en de diverse kleurmogelijkheden kiezen architecten bij opvallende ontwerpen vaak voor zink. In de bouw wordt zink al decennialang toegepast vanwege het duurzame en betrouwbare karakter en het vermogen hemelwater veilig af te voeren.

 • Prettig verwerkbaar
 • Onderhoudsarm
 • Duurzaam
 • Karakteristiek

Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor uw project.

Bel: 0642716462 of mail: info@pakro.nl

Wij verrichten alle werkzaamheden aan het dak - dakisolatie - dakpannen - dakgoten in
onder andere Arnhem - Asperen - Barneveld - Beesd - Beusichem - Buren - Culemborg - Ede - Everdingen - Geldermalsen - Heteren - Houten - Kapel-Avezaath - Kerk-Avezaath - Leerdam - Meteren - Renkum - Rhenen - Schalkwijk - Tiel - Veenendaal - Vianen - Waardenburg - Wadenoijen - Wageningen - Wijk bij Duurstede - Zoelmond - Zoelen - Zijderveld

Kies voor kwaliteit die staat als een huis...

Wilt u meer weten of een prijs aanvragen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Pakro Dakspecialist werkt volgens ISO certificering, waardoor u naast de garantie ook ons certificaat ontvangt.