24/7 bereikbaar 06 42 71 64 62 info@pakro.nl

Kies voor zekerheid. Maak gebruik van Plastisol voor

Plastisol boeibekleding

Voor renovatie en nieuwbouw boeibekleding

Alle werkzaamheden aan uw dak, gevel en wanden

  • Voor de bouw van nieuwe daken en binnenmuren

  • Verbouw of vernieuwen van daken en binnenmuren

  • Renovatie van daken en muren

  • Lood- en zink werkzaamheden

  • dak- en woning isolatie

  • gevelbekleding

  • boeibekleding

  • dakkapellen

Rottend hout, het begin van eindeloze ellende!

Regen slaat met grote kracht tegen de boeibekleding. Op den duur kunnen de boeiboorden houtrot bevatten. Vaak gaat houtrot gepaard met het uitzetten van het hout. De lijm waarmee de houtdelen op elkaar geplakt zijn kan op den duur verweren (door de invloed van het klimaat). Houtrot moet professioneel worden hersteld. Doe je dat niet, dan is dat het begin van eindeloze ellende met vaak nare gevolgen. Om houtrot een volledige halt toe te roepen verwijderen wij de houten boeiboorden en vervangen wij deze door Plastisol delen. Plastisol biedt uitzonderlijke prestaties en een hoge corrosiebestendigheid. Het materiaal bewijst wereldwijd zijn kwaliteit, kleurstabiliteit en glansbehoud. Het laat zich gemakkelijk plaatsen en het heeft vrijwel geen onderhoud nodig.
Plastisol heeft een levensverwachting van zeker 40 jaar en er wordt tot 40 jaar garantie op gegeven!

Leverbaar in HPS en PVDF – Makkelijk verwerkbaar – Zeer onderhoudsarm – Duurzame kwaliteit – Tot 40 jaar garantie

Boeibekleding vervangen

Vervangen van rotte boeibekleding

Laat de boeibekleding vervangen met plastisol. Plastisol, ook wel voorgelakt staal of foliestaalplaat genoemd, wordt gebruikt bij de afwerking van een boeideel, dakrand of een dakkapel. Dit materiaal is licht van gewicht en heeft een lange levensduur door de kunststof coating. Plastisol die wij gebruiken is licht van gewicht, weersbestendig en flexibel.

Plastisol boeibekleding voor een lange levensduur

Plastisol, een duurzame oplossing.

Plastisol heeft veel voordelen. Het ziet er verzorgd uit, het heeft geen onderhoud nodig en het blijft jaren zitten zonder dat u daar naar om hoeft te kijken. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over het vervangen van de rotte boeidelen. Uw huis knapt er van op daarbij wordt de waarde van uw huis er een aanzienlijk hoger van.

Bel: 0642716462 of mail: info@pakro.nl

Wij verrichten alle werkzaamheden aan het dak - dakisolatie - dakpannen - dakgoten in
onder andere Arnhem - Asperen - Barneveld - Beesd - Beusichem - Buren - Culemborg - Ede - Everdingen - Geldermalsen - Heteren - Houten - Kapel-Avezaath - Kerk-Avezaath - Leerdam - Meteren - Renkum - Rhenen - Schalkwijk - Tiel - Veenendaal - Vianen - Waardenburg - Wadenoijen - Wageningen - Wijk bij Duurstede - Zoelmond - Zoelen - Zijderveld

Kies voor kwaliteit die staat als een huis...

Wilt u meer weten of een prijs aanvragen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Pakro Dakspecialist werkt volgens ISO certificering, waardoor u naast de garantie ook ons certificaat ontvangt.